Juhtus eile siis selline asi, et sõitsin 50 alas 72km/h ja peeti kinni. Kahjuks polnud mul juhtumisi rahakotti ka kaasas, seega polnud mul dokumenti neile anda ja siis kutsuti autosse.
Kohe küsiti nime, elukohta, isikukoodi jne. Vuristasin kõik neile ette ja siis ta ütles, et seekord siis karistust dokumendi puudumise kohta ei vormista, et ainult kiiruse ületamise eest.
Viskasin allkirjad alla, et sealt kiirelt tuld tõmmata ning pärast enda autos avastasin, et isikukoodi viimane number on valesti kirjutatud. Samas tegin ka mina kirjavea ning kirjutasin ütluste lahtrisse kuupäeva 26.04 asemel 26.05. Seega jääb mulje nagu rikkumine oleks toime pandud 26.04 aga minult võeti ütlused alles kuu aega hiljem.
Kuna ma pean alles kuu ajapärast rahumäe tee 6 jaoskonda minema, siis kas mul on kuidagi moodi võimalik seda otsust vaidlustada?
/A see ka, et kas keegi teab mis rikkumine on "LS § 15 lg 1 p 2?" Äkki ta pani selle ka valesti sinna, sellepärast et kui ta seda sinna kirjutama hakkas siis ta ütles, et ta täpselt ei mäleta mis paragrahv see oligi ja helistas mitu korda erinevatele inimestele. Lõppkokkuvõtteks ta targemaks ei saanudki ning otsustas oma vaistu kasutada. Tundus nagu ta raiskas meelega 15 minutit sellega mässamiseks, et minu aega raisata...
//A Leidsin Liiklusseadusest selle ülesse ning kahjuks on see tõesti korrektselt märgitud...
Muutis Free Will, 27 aprill 2012 - 02:13.

See teema on suletud
Tagasi üles