Hüppa postitusele

Change

Trahvi vaidlustamine

Kiiruse ületamine Valesti koostatud protokoll

Sellel teemal on 8 vastust

Free Will

Vanemliige

• liige
  • Liitus:31 okt 2006
  • Sugu:mees
Tere!

Juhtus eile siis selline asi, et sõitsin 50 alas 72km/h ja peeti kinni. Kahjuks polnud mul juhtumisi rahakotti ka kaasas, seega polnud mul dokumenti neile anda ja siis kutsuti autosse.
Kohe küsiti nime, elukohta, isikukoodi jne. Vuristasin kõik neile ette ja siis ta ütles, et seekord siis karistust dokumendi puudumise kohta ei vormista, et ainult kiiruse ületamise eest.
Viskasin allkirjad alla, et sealt kiirelt tuld tõmmata ning pärast enda autos avastasin, et isikukoodi viimane number on valesti kirjutatud. Samas tegin ka mina kirjavea ning kirjutasin ütluste lahtrisse kuupäeva 26.04 asemel 26.05. Seega jääb mulje nagu rikkumine oleks toime pandud 26.04 aga minult võeti ütlused alles kuu aega hiljem.

Kuna ma pean alles kuu ajapärast rahumäe tee 6 jaoskonda minema, siis kas mul on kuidagi moodi võimalik seda otsust vaidlustada?

/A see ka, et kas keegi teab mis rikkumine on "LS § 15 lg 1 p 2?" Äkki ta pani selle ka valesti sinna, sellepärast et kui ta seda sinna kirjutama hakkas siis ta ütles, et ta täpselt ei mäleta mis paragrahv see oligi ja helistas mitu korda erinevatele inimestele. Lõppkokkuvõtteks ta targemaks ei saanudki ning otsustas oma vaistu kasutada. Tundus nagu ta raiskas meelega 15 minutit sellega mässamiseks, et minu aega raisata...

//A Leidsin Liiklusseadusest selle ülesse ning kahjuks on see tõesti korrektselt märgitud...

Muutis Free Will, 27 aprill 2012 - 02:13.

Reefer Party

sitavikat

isane

• liige
  • Liitus:16 dets 2003
loogiliselt võttes siis 99% makmisest sa ei pääse. nimed, numbrimärgid on ikka olemas jne. ei hakka isegi seletama, kuidas saaks. maksa ära lihtsalt ja ära teinekord kiirusta.

Free Will

Vanemliige

• liige
  • Liitus:31 okt 2006
Mulle öeldi, et võibolla peatatakse ka juhtimisõigus kuna mul oli kehtiv rikkumine, seega nii lihtsalt ikka alla ei tahaks anda... Üks sõber ütles ka, et kindlasti tuleks huiama hakata, sest valesti vormistatud protokoll on sisuliselt kehtetu.
Kõigepealt tuleb vast 28.05 sinna jaoskonda minna ja vaadata mis otsus tuleb, ning seejärel haarata härjal sarvist ja kasutada seda viiteteist päeva mis on ettenähtud pretendsioonide/vaidlustuste esitamiseks.
Reefer Party

UNTS

vaikne

• liige
  • Liitus:19 juuni 2006
Sirvisin veidi riigiteatajat aga midagi silma ei jäänud. Ju vast asi on suures väsimuses, aga soovitan sul riigiteatajas ringi kolada.

näiteks - https://www.riigitea...kt/129122011061
surrapurra

Kamraad

RODOL - Rolling On Dormeo Ortophedic Laughing

• liige
  • Liitus:23 mai 2005
Selle alusel vormistati sulle väärteomenetlus, ehk siitpoolt on kõik korras.
§ 15. Sõidukiirus

(1) Suurim lubatud sõidukiirus on:
1) asulavälisel teel 90 kilomeetrit tunnis;
2) asulasisesel teel 50 kilomeetrit tunnis;

https://www.riigitea...kt/102032012014

Üldiselt õigusalast nõu soovitaks küsida ikkagi mõnelt tuttavalt advokaadilt või juuratudengilt.

poju

Liige

• liige
  • Liitus:04 märts 2007
Kui kohtusse tahad minna siis anna tuld.

mcs8

/care

• liige
  • Liitus:28 juuli 2006
Sinusugustelt tulekski sõiduõigus ära võtta.

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009
Ma ei saa aru, mida sa nüüd siin vaidlustada tahad, seda,et sõitsid kiireimini kui lubatud või seda,et ütlesid oma isikukoodi peast valesti?(Imo, ei tohiks see läbi minna, kui numbrid ei klapi), või seda,et kuupäeva panid vale?
Vabandan oma lolli mõistust.

m-i-n-a23

Liige

• liige
  • Liitus:30 jaan 2008

Vaata postitustmcs8, 27 aprill 2012 - 11:33, kirjutas:

Sinusugustelt tulekski sõiduõigus ära võtta.

Sinusugustelt kriitikutelt tuleks internet ära võtta!

1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat