Ilmselt liigub siin foorumis mõni inimene kes sarnase küsimusega kokku puutunud või oskab mingit tarka nõu anda mulle.
Olen päris tihti sõpradele/tuttavatele interneti vahendusel tellinud erinevaid väiksemaid esemeid (telefonide kaitsekiled, varuosad jne) ja selle arvelt kasumit teeninud, kuid viimasel ajal olen hakanud mõtlema, et miks mitte siis kohe tellida mingit toodet hulgi ja siis internetis maha müüa, osta.ee jne vahendustel. Kuidas selline asi seadusesilmis välja näeb? Ebaseaduslik? Seaduslik? Maksud jäävad ju riigile tulemata...
Ma ei räägi siin hetkel mingi suure poe püsti panemisest, vahest võiks ju tellida midagi suuremas koguses, et selle arvelt natukene lisaraha teenida.
Näiteks: tellin hiinast iphone ümbriseid 25tk, müün neid erinevates müügiportaalides ja foorumites, teenin väikese kasumi. On see seaduslik?
Kas on üldse ohtu et sellise tegevusega mingi jama kaela võib saada või on see selline JOKK teema, et vabandad välja "kirjavea tõttu tellisin rohkem kui vajasin ja nüüd müün ülearused maha"?
Sattusin siis sellise artikli otsa ja sellest ka mu küsimused:
http://e-kaubandusel...alveasutustele/
Ei viitsi nagu aegajalt lisaraha teenimise tarbeks küll firmat püsti panema hakata et siis omakorda paberimajandusse ja maksudesse uppuda saaks.
Muutis Gerry, 06 jaanuar 2013 - 21:42.

Tagasi üles