Hüppa postitusele

Change

Tulnukad iidsetes kultuurides


Sellel teemal on 238 vastust

#161
Raiko

    Liige

  • liige
  • Postitusi:3 214
  • Liitus:04 juuli 2005
  • Sugu:mees
  • Asukoht:Räpina
Sander võiks aega võtta ja siia teemasse veel panustada oma teooriatega, lisades veel mõnd allikat, kust saaks lugeda juurde nende kohta.

Ma ise üritan neutraalseks jääda selliste teooriate juures. Huvitav on muidugi lugeda, aga tõepähe ei ole ka neid mõtet võtta, vähemalt mitte kõiki.
Alati on meeldinud vandenõuteooriad jms, alates 9/11'st ja lõpetades selle reptiloidide tekstiga, mille lugemine võttis küll päevi aega.
Samuti ei kavatse ma breinida mingeid hulle järeldusi või seoseid millegi muu, sama ebatõenäolisega, vaid vaatan need asjad üle objektiivse pilguga, panustamata sinna suuremat osa oma ajast ning energiast.

Selles suhtes võiksid Jack Herer ja sokC veidi vastuvõtlikumad olla, et laske teistel oma teooriaid välja käia, loomulikult neist enamusel ei ole faktidega midagi pistmist, kuid allikmaterjale pakkudes pakuvad nad vähemalt huvitavat lugemist, hetkesel eksamiperioodil on vaba aega nii palju, et sellest ära ei ütleks.

Postitas pildi


#162
Jack Herer

    Liige

  • liige
  • Postitusi:4 582
  • Liitus:14 juuni 2009
  • Sugu:mees
  • Asukoht:Reaalnecity

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 09 mai 2012 - 07:38, kirjutas:



Vaata postitustJack Herer, 09 mai 2012 - 11:49, kirjutas:

Sinine rõhutab professionaalsust, kompetentsi ja usaldusväärsust, aga kuna sinine on ühtlasi ka "külm" värv, siis tasakaalustatakse seda punasega, et anda märku põnevusest ja hoolitusest.

Jah, see on laialt levinud ametlik seletus/versioon. Pead seda puhtaks kullaks kohe ja üritad ära panna või? See mõjutab inimest alateadlikult, ja nii on ka paljude teiste asjadega (reklaamides kasutatakse väga palju).


on psühholoogial üldse ametlik ja mitte-ametlik versioon? ja muide, ma tsiteerisin ühte Rootsi kõige populaarsemat avalikelu esindajat Hendrik Fexeus'st, kes õpetab ülikoolides kommunikatsiooni ning psühholoogiat, on mul põhjust kahelda tema väidetes?

a kust sina oma definitsiooni nendest värvidest üles korjasid?

Muutis Jack Herer, 09 mai 2012 - 13:29.

5bil year's ago our planet materialized from thin air.
Postitas pildi
Postitas pildi

#163
cccp

    Liige

  • liige
  • Postitusi:845
  • Liitus:21 veebr 2011
  • Sugu:mees
Psühholoogia on üks suur teooria, kuidas meie aju töötab. Ainuke vale asi minu meelest on see, et psühholoogia, kui teadus, tõmbab piirid normaalsetel ja ebanormaalsetel aju funktioonidel. Meie ajud arenevad nii erinevalt, et väga vabalt võivad tulla puudujäägid või üleliigsed võimed, mida me siin keskonnas korralikult kasutada ei saagi. Arvatavasti saame tulevikus kontrollida meie aju arenemist ja kasvamist, et kõik ajud arenevad perfektselt. Praegu on tõesti liiga palju erinevaid sündroome, mida me alles avastame. Neuroloogia funktsioneerib siiski molekulaarsel tasandil ja väga raske on midagi muuta või parandada, seda enam on vale süüa tablette, mis meie ajukeemiat muudab. Igasugused ravimid, rahustid, AD ja paljud uimastid võivad mõjutada keemilisi reaktsioone ning muutused võivad olla püsivad.
the chase is better than the catch

#164
Ironhammer

    Uustulnuk

  • liige
  • Postitusi:80
  • Liitus:26 juuni 2010
  • Sugu:mees

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 08 mai 2012 - 18:14, kirjutas:

Omg kui hea on näha sisukat posti siin teemas, mida siin niiivõrd harva kohtab. :)
Aitäh sulle Sander selle posti eest, ja et viitsisid oma mõtteid avaldada.
Ma ise olen tõesti liiga tihti kohe yt lingi lisanud, aga pigem selleks, et inimestes mõte idanema panna teises suunas, millele nad tavaliselt mitte kunagi ei mõtle.

Hingede vangistamine on selline sügav teema, millest siin foorumis rääkides vaadatakse kohe "see vend on üle suitsetanud lmfao rofl" Aga mina usun, et see on võimalik. Sest hinge saab alla suruda - panna inimest lähtuma füüsilistest vajadustest, tema ühendust "kõike loova allikaga" katkestada. Rohkem ma ei viitsi seletada, kes teab neid teemasi saab aru millest ma räägin. // edit Ja kui arvesse võtta fakte, et seda füüsiliste vajaduste esile toomist, mida rakendatakse läbi muusikatööstuste ja filmide (lil wayne money pussy weed, rihanna jne jne) siis on see täiesti reaalne skeem. Kui veel arvesse võtta stereotüüpide, seksi ja sõltuvuste ülistamist, esile toomist (või oleks õigem öelda propageerimist?)

Today I died - part 1-6 on siuke hea teema, kus inimesed räägivad oma kogemustest kui nende aju oli tegevuse lõpetanud. Arstid annavad ka oma komentaare ja teooriaid. Võimalus on alati, et see oli kokkumäng, aga mina arvan, et selle juhtumi puhul mitte.

Ja fck ärge hakake siin mõttetult spammima, et "wtf lol lmao noob" kedagi ei koti kui sa seda ei usu ja valeks pead. väga paljud ei usu ega mõtle sellele. see on normaalne. ei pea erutuma ega muretsema selle pärast.

Ütlesid küll, et ei viitsi selgitada, mida see hingede vangistamine täpselt tähendab, kuid ehk üritad proovi teha ja mind ka valgustada ?
"Sest hinge saab alla suruda - panna inimest lähtuma füüsilistest vajadustest, tema ühendust "kõike loova allikaga" katkestada. " - mis sa selle ühenduse kaotuse all mõtlesid "kõike loova allikaga" ning üldse mis see kõike loov allikas siin kontekstis tähendab ? Kuidas sa üldse hinge defineerid, oletades, et selline teoreetiline peamiselt kirjanduslik väljend üldse eksisteerib reaalselt ?

#165
Mõistlik Kopikas

    Liige

  • liige
  • Postitusi:829
  • Liitus:23 apr 2012
  • Sugu:mees
Arstidel on õnnestunud tõestada juba, et aju ja "hing" on eraldi eksisteerivad itemid. Aju on vastuvõtja/ info vahendaja lihtsalt. Seletan küll halvasti atm, aga pole midagi teha. :P Võid ise ka raamatutest/internetist uurida kui rohkem huvitab. Hing, elades õigesti, peaks saama siis taassündida, järgmine kord juba targemana/paremana. Ega mina ka kõike ei tea, see on päris diip ja keeruline teema. Tahaks mingite targemate meestega rääkida sellest. Üks teooria on, et see nn "põrgu", kuhu halvad hinged minema peaksid, on tegelikult must auk, kuhu see energia ära kaob lihtsalt.

Muutis Mõistlik Kopikas, 10 mai 2012 - 12:19.


#166
Ironhammer

    Uustulnuk

  • liige
  • Postitusi:80
  • Liitus:26 juuni 2010
  • Sugu:mees

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 10 mai 2012 - 12:18, kirjutas:

Arstidel on õnnestunud tõestada juba, et aju ja "hing" on eraldi eksisteerivad itemid. Aju on vastuvõtja/ info vahendaja lihtsalt. Seletan küll halvasti atm, aga pole midagi teha. :P Võid ise ka raamatutest/internetist uurida kui rohkem huvitab. Hing, elades õigesti, peaks saama siis taassündida, järgmine kord juba targemana/paremana. Ega mina ka kõike ei tea, see on päris diip ja keeruline teema. Tahaks mingite targemate meestega rääkida sellest. Üks teooria on, et see nn "põrgu", kuhu halvad hinged minema peaksid, on tegelikult must auk, kuhu see energia ära kaob lihtsalt.

Ma paluks sellisele vastusele, tõendeid, teaduslikke uuringu(id)t, sest mina pole küll sellisest asjast kuulnud. Ajus toimuvad protsesside radasid on nii palju, et selle kaardistamisega läheb veel mõnda aega, enne kui kõik selge on. See, et me ei suuda veel ajuradasid veel kindlasse raamistikku panna, ei ole tõend, et on mingi eriline "mateeria", mis teostab meelelisi protsesse. Inimese organismi ja keskkonna vastastikused mõjud, lisaks elustiil, geneetiline omapära ja tohutult palju teisi tegureid mõjutavad inimese arengut, sealhulgas aju arengut. See kuidas need mehhanismid kõik kombineeruvad väljendub meie aju arengus ja ka iseloomu, "ise" tekkes.
Uute teadmiste valguses on väliskeskkonna mõjul organismile, sealhulgas ajule, selline geneetika haru nagu epigeneetika, mis uurib väliskeskkonna, ka inimese toitumise, vanemate jne mõju lapse varajasele kujunemisele erinevate geenide ekspressioonile (protsess toimub DNA tasemel) ning geenide avaldumine nagu teada määrab organismi välised tunnused. Siit võib võtta, et geenid on kui riistvara ja saadavad stiimulid toimuvad tarkvara vormis, mis jooksutavad erinevaid programme.
Ajus kui vastuvõtja ja vahendaja ? Info võetakse vastu juba meeleorganitega (nahk, silmad, kõrvad) ning jah siis ta liigub ajju. Seal ajus edasi toimuvad rajad on juba nii läbi põimunud ning neid on meeletult, et seal toimuvad spetsiifilist infotöötlust erinevasse piirkonda määrata on väga raske ( kuid avastatud on muidugi teatuid piirkondi, mis tegelevad rohkem mõne olulisema ülesandega(neid on küllalt), nt prefrontaalses korteksis on episoodilise mälu hoidmine - kogemuste, inimeste vahelistest sündmustest talletatud info.
Ma näen, et sa oled loomult spiritualist, kuid see ei tähenda, et selline oma arvamuste väljendamisel eemaldad sa lihtsalt ratsionaalse mõtlemise ja asendad selle "mustade aukude" ning "energiaga" .

#167
Mõistlik Kopikas

    Liige

  • liige
  • Postitusi:829
  • Liitus:23 apr 2012
  • Sugu:mees
Vaata "Today I Died" 6 osa on sellel. Arstid räägivad seal sellest. Tõestavad ära ka sealhulgas. Kui inimese aju on täiesti töö lõpetanud, siis iseenesest ei tohiks mingit taju olla, aga siiski oli. Ja ärkas veel ellu ka pärast seda kõike. Neid juhtumeid on. Ja nüüdseks on see suht kindel ikkagi. Bio õps isegi ütles kunagi, et see on ära tõestatud, et hing on eraldi teemana olemas. Keeruline ja raskesti mõistetav topic...

Shamaanid, illuminatid teavad hingelistest teemadest. Tavainimesed ei tea. Nende hingelisust surutaksegi alla, nad ei peagi teadma. Muidu ei saaks neid kontrollida nii hästi. Freemasonid räägivad oma koosolekutel nendest. Neil on sümbolid isegi inimese "õigete" (hingeliste) funktsioonide kohta, tekstid jne. See pole mingi nsm loll jutt siin. Nõidasi on ka sellepärast tapetud, et nad teadsid liiga palju. Maagia ja satanismi üle tehakse nalja filmides ja raamatutes, et jätta mulje, et see on mingi matter of joke või välja mõeldud ulmeline asi.

Muutis Mõistlik Kopikas, 10 mai 2012 - 14:56.


#168
Ironhammer

    Uustulnuk

  • liige
  • Postitusi:80
  • Liitus:26 juuni 2010
  • Sugu:mees

Vaata postitustMõistlik Kopikas, 10 mai 2012 - 14:49, kirjutas:

Vaata "Today I Died" 6 osa on sellel. Arstid räägivad seal sellest. Tõestavad ära ka sealhulgas. Kui inimese aju on täiesti töö lõpetanud, siis iseenesest ei tohiks mingit taju olla, aga siiski oli. Ja ärkas veel ellu ka pärast seda kõike. Neid juhtumeid on. Ja nüüdseks on see suht kindel ikkagi. Bio õps isegi ütles kunagi, et see on ära tõestatud, et hing on eraldi teemana olemas. Keeruline ja raskesti mõistetav topic...

Shamaanid, illuminatid teavad hingelistest teemadest. Tavainimesed ei tea. Nende hingelisust surutaksegi alla, nad ei peagi teadma. Muidu ei saaks neid kontrollida nii hästi. Freemasonid räägivad oma koosolekutel nendest. Neil on sümbolid isegi inimese "õigete" (hingeliste) funktsioonide kohta, tekstid jne. See pole mingi nsm loll jutt siin. Nõidasi on ka sellepärast tapetud, et nad teadsid liiga palju. Maagia ja satanismi üle tehakse nalja filmides ja raamatutes, et jätta mulje, et see on mingi matter of joke või välja mõeldud ulmeline asi.

Vaatasin, mõtlesin, uurisin. Võib-olla peaksid sa ise selle video uuesti läbi vaatama, sest nad ei tõestanud seal midagi ära. Pane tähele, et nad postuleerisid teooria, mida ei ole hetkel olemasoleva tehnoloogiaga võimalik tõestada. Vaata 5 osa, alates 6.33 . Ainuke asi mida nad väidavad täiesti kindlalt, et see muudab selle sündmuse läbi kogenud inimeste mõttemaailma. Palun väga, sellele teooriale on olemas kriitika - http://thesciencenet...val/session-4-1 . Pikk video, kuid ehk suudad ära kannatada.

Kas sa mõtled aju töö lõpetamise alla südametegevuse lõpetamist, s.t isheemiat või üldse elektrilise aktiivsuse lõppemist, mida karakteriseerib EEG-l vastavate lainete puudumine ?
Kui südametegevuse lõpetamisele baseerud, siis peaksid arvesse võtma, et kliilise surma ajal neuronitel on täiesti aktiivsus olemas, sest nad suudavad oma metabolismi hoida oma 3-5 min neis oleva minimaalse glükogeeni arvelt. Lisaks toimuvad sel perioodil mitmed kaitsemehhanismid, et pärssida täielikku neuroni surma. Nende protsesside käigus vabanevad erinevad kemikaalid, mis osalevad visuaalsetes ja auditoorsetes hallutsinatsioonides - võtame ühe postuleeritud teooriana näiteks DMT vabanemise käbikehast- dimetüültrüptamiini, mille manustamisel on intensiivsed visuaalsed hallutsinatsioonid, kehaväline kogemus, kehvadel juhtudel kohtumine tulnukatega. Isheemilistel juhtudel võivad kahjustada saada piirkonnad, mille kaudu toimub saadava informatsiooni töötlemine ning see viib vaimsete võimete kaoni, tõsistel juhtudel koomani. Juhul kui ajutüvi jääb sellest puutumatuks, siis on inimene koomas, kuid ajutüve funktsioonid, mis tagavad organismi baasfunktsioonid(hingamine, südametöö etc) jääb täiesti alles.

Elektrilise aktiivsuse puudumisel (neuronite ülesanne on elektriliste impulsside edasikandmine, töötlemine, vastuvõtmine - seda nad teostavad suure energia tarbimisel rajatud elektrokeemilise gradiendi alusel ning selle elektrokeemilise gradiendi muutustel toimuv elektrilise potensiaalide vahe viib elektrivooluni mis kantakse edasi teistele neuronitele) aga see tähendab, et neuronid on surnud - seda klassifitseeritakse ajusurmana.

Sündmused, mida need inimesed sel perioodil tajuvad on erinevate biokeemiliste-füüsikaliste protsesside tulemused ja asjaolu, et seda interpreteerib aju ise, mille suutlikkus organiseerida saadavat infot on piiratud, siis aju püüab tõlgendada saadavat infot abstraktselt, kuna häirunud on organismi osade süsteemide töö(sensoorsete) - luuakse kogemuste, teadmiste baasil vale pilt olemasolevast infost. Seda pilti võid vabalt näha hallutsinogeenide tarvitamisel - häirunud on neuronites toimuvad protsessid ja nad ei suuda sensoorset infot enam töödelda ja kasutatakse abstraktse pildi loomist.

Nüüd tooks välja ühe loogikavea, mis sul pidevalt kaasas käib - toetumine autoriteetidele, sel juhul näiteks su bioloogia õpetaja, esimesel juhul ühes juhuslikus nüüdseks juba vanas videos (2002) nähtud arstide ütlustele. Tõepoolest nad teavad ilmselt rohkem või vähemalt seda me eeldame, kuid ära lase istuda inimestel sulle pähe - mõtle ise enda eest ja uuri antud poole erinevaid tahke. Ka nemad on inimesed ja pole kriitika eest puutumatud - seda tuleb tähele panna just oma kindlate eelarvamustega inimeste puhul. Asjaolu, et su bioloogia õpetaja väitis midagi nii kindlat nõuab ka täpset selgitust, mitte lihtsalt fakti konstateerimist.
See, et asi on keeruline ei tähenda veel, et sa peaksid ennast iga vähegi usutava teooria külge haakima, nimelt sellepärast, et see sulle sobib/meeldib.

"Shamaanid teavad ..." - kas sa ikka tead, et nad kasutavad oma transi saamiseks samasuguseid hallutsinogeene (DMT + MAO, psilotsübiin, meskaliin) ? Uuringud hallutsinogeenide mõjudest on taas tärganud üle paarikümneaastase stigmatiseerimise, kuid kuna nende toimemehhanism on samuti eriline, siis nende toimete mehhanismid on veel täiesti välja selgitamata. Sellegipoolest on neil leitud olevat unikaalsed omadused vähendada ärevust, abistada inimeste end avada sotsiaalsetel juhtudel ning palju teisi efekte . http://www.ncbi.nlm....pubmed/20717121
Kuid asjaolu, et nad teavad midagi läbi hallutsinogeenide, mis otseselt pärsivad maailma tajumist ja tekitavad väära konstruktsiooni on teadusliku teooria välja vahetamine religiooniga - ma tean, et see on õige, sest ma nägin, tajusin, kuulsin - kõik läbi meelte, mis pole perfektsed. Inimesed kui liik on arenenud nägema keskmisi sündmusi ja asju keskmise muutuvuse kiirusega maailmas.

"Nõidasid on ka sellepärast tapetud, et nad teadsid liiga palju." - Tõepoolest, pimedal keskajal tapeti inkvisitsiooni vaimus kõik, kes vähegi olid oponeeritud antud tegevusele, tihti just inimesi, kes "teiste" arvates teadmist midagi veidrat ehk seda mida nad ise ei suutnud avastada või olid piisavalt idioodid, et pidasid maagiaks. Inimesed kardavad seda mida nad ei tea - uus olukord, tutvus, keskkond. Selles perioodis muidugi jäeti kõik n.-ö jumala kätesse, s.t arvati, et inimestel pole mingisugust võimu ega ka õigust teiste paranemisesse, näiteks meditsiiniabi vajavate vigastuste puhul, sekkuda.
Kuid ma küsiksin, et miks sa need nõiad siia sisse tõid - kas sa üritad tõmmata paralleeli enda ja nende vahel keskajal ? Loed sa ennast üllaks maailmapildi avardajaks, märtriks, siin keskkonnas, kus sulle nii palju opositsiooni on ?

Nagu ma hetkel aru saan, siis sind pole võimalik hetkel asjade üle sügavamalt järele mõtlema panna, sest oled enda jaoks mingi asja selgeks teinud ja nüüd istud punkris ja tulistad aeg-ajalt mõnes suvalises suunas - iseasi, kas sa märki tabad kui su vaateväli on nii kontsentreeritud.

Muutis Ironhammer, 10 mai 2012 - 19:02.


#169
looodi

    number 9

  • liige
  • Postitusi:1 448
  • Liitus:01 nov 2007
  • Sugu:mees
ma saan aru, et sa otsid teaduslikku seletust kõigele mida näed ja tajud - ning sul on ka õigus. Kuid teadus paraku seletab ainult sinna maani kuhu ta jõudnud on, ja see, et billy kõik oma teooriad faktidena esitab on lollus, milest sa võiks läbi hammustada.

tema ütlemised on olnud ja ilmselt jäävad puhtaks spekulatsiooniks öelgu ta mida tahes.

http://www.manaratas...id=58&Itemid=65 - huvitavat lugemist

rohkem kaasa rääkida ei oska :(
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." Bruce Lee

#170
credanoob

    Uustulnuk

  • liige
  • Postitusi:54
  • Liitus:23 mai 2012
  • Sugu:mees
Tere,

See on mu esimene postitus ja ma tegin neoneti.ee konto pelgalt sellel eesmärgil, et lugeda mis jama tänapäeva noored loevad ja mis peamine, ka seda paska, mis interneti avarused täis on, ka usuvad. Mõni mees on juba oma illuminati teemaga nii paranoiline, et lausa naeruväärne ja soovitaks sellistel kanepi suitsetamine silma pilk maha jätta..


Mis puutub "iidsetesse tulnukatesse", siis on see kõigest teooria. Ning veel enam teooria, mis põhineb põhiliselt kunsti teoste/skulptuurdie jne üpris fantaasia rikaste tõlgendustel.

See teooria on huvitav, kuid pigem on alust arvata, et tõele ei vasta, ning kohe kindlasti ei vasta tõele sellisel kujul nagu seda sarjas "ancient aliens" esitatakse:

1) Esiteks, "ancient aliensist" käib üpris tihti läbi järgmine loogika ja argumentatsiooni viga: "Me ei tea kuidas need kivid sinna said, SEEGA on selle taga tulnukad". Selline mõttekäik on põhimõtteliselt vale. Sellise argumendi nimi inglise keeles on "GOD of gaps". Antud kontekstis siis pigem "Aliens of gaps".
Vanasti ei teatud, miks päike tõuseb idast ja õhtul langeb läänes. Ei teatud miks toimub päikese varjutus, arvati, et selle taga on mingid kurjad jõud. Ei teatud miks leiavad aset looduskatastroofid, arvati et selle taga on pahane jumal kes karistab. Jne jne, neid näited on palju. Ühesõnaga, kui inimeste teadmises ja arusaamises oli mingisugune lünk, siis seda seletati lihtsalt: "Jumal tegi, jumal on selle taga". Kuigi teadus on läbi ajaloo järjest lünki vähendanud ja teadusliku seletuse leidnud sellel ajal seletamatutele fenomeenidele, on ikka tänapäeval selline loogika levinud. Just seda siis religioosetes ringides.
Sama kehtib iidsete tulnukate kohta. See, et meil ei ole selget seletust, kuidas mingi kivi kuhugi sai või kuidas neid lõigati, ei ole tõend selle kohta, et iidsed tulnukad tõepoolest eksisteerisid. See, kui millegi seletamiseks on näiteks kaks teooriat, näiteks siis A ja X ning tuleb välja, et A ikkagi tõele ei vasta, siis ei tähenda, et automaatselt X õige on.

2) Teiseks, Ancient aliensi sarja tegijate arvates on need samused iidsed tulnukad külastanud maakera üpris tihedalt ning nende arvates külastavad nad isegi meid praegu ja sekkuvad inimkonna tegemistesse, olles looduskatastroofide põhjustajad nagu näiteks oli seda Jaapanis aset leidnud maavärin ja tsunami.
Üpris fantaasia rikas teooria, nagu ma juba eelnevalt mainisin. Aga okei, oletame, et see vastab tõele. See tähendab, et need tulnukad peavad elama meile üpris lähedal ja isegi meie päikesesüsteemis, et selline tihe külastamine oleks võimalik.
Lähim eluks (nagu meie seda tunneme) kõlbulik avastatud planeet on 600 valgus aasta kaugusel. Sarjas isegi nad väidavad, et osad tulnukad on seal pärit teistest galaktikatest.
See on fakt, et valguskiirusel kiiremini liikuda meie unviersumis ei saa. See on fundamentaalne füüsika põhimõte. Teadus ei ole muidugi ignorantselt enesekindel nagu on seda näiteks religioon ning teadus on parandustele avatud, kuid see seadus on üpris kindel ja kui see tõele ei vastaks, oleks mitmed tänapäeval tõeks peetavad ja kehtivad ning teaduses rakendavad füüsika põhimõtted ja valemid valed. Küid füüsika meil töötab.
Ja palun, ma tõesti loodan vandenõuteoreetikutelt nii palju ratsionaalset mõtlemist, et keegi ei vastaks selle peale:"aga need on tulnukad ja neil on nii palju arenenum tehnoloogia". Nende tehnoloogia ei saa olla selline, mis rikuks meie universumi füüsika seadusi.

Seega endale eelnevat teadvustades, selleks et tulnukad tõesti saaksid nii tihedalt meid külastada, peaksid nad elama meile päris lähedal, ja seda astronoomilises mõttes. Ehk siis maksimum mõned valgus aastad- kuid nii lähedal meile elamiskõlblike planeete ei ole. See on ka üks tõsine loogiline viga iidsete tulnukate teoorias ja minu arvates väga suure kaaluga viga.

#171
sokC

    Inkvisiitor

  • ILLUMINAAT
  • Postitusi:7 079
  • Liitus:17 veebr 2008
  • Sugu:mees
  • Asukoht:Stuttgart

Vaata postitustcredanoob, 23 mai 2012 - 23:17, kirjutas:

Seega endale eelnevat teadvustades, selleks et tulnukad tõesti saaksid nii tihedalt meid külastada, peaksid nad elama meile päris lähedal, ja seda astronoomilises mõttes. Ehk siis maksimum mõned valgus aastad- kuid nii lähedal meile elamiskõlblike planeete ei ole. See on ka üks tõsine loogiline viga iidsete tulnukate teoorias ja minu arvates väga suure kaaluga viga.

Tulnukatel on tehnoloogia mis võimaldab neil edasi-tagasi teleporteeruda.

Postitas pildi


#172
credanoob

    Uustulnuk

  • liige
  • Postitusi:54
  • Liitus:23 mai 2012
  • Sugu:mees

Vaata postitustsokC, 24 mai 2012 - 00:24, kirjutas:

Vaata postitustcredanoob, 23 mai 2012 - 23:17, kirjutas:

Seega endale eelnevat teadvustades, selleks et tulnukad tõesti saaksid nii tihedalt meid külastada, peaksid nad elama meile päris lähedal, ja seda astronoomilises mõttes. Ehk siis maksimum mõned valgus aastad- kuid nii lähedal meile elamiskõlblike planeete ei ole. See on ka üks tõsine loogiline viga iidsete tulnukate teoorias ja minu arvates väga suure kaaluga viga.

Tulnukatel on tehnoloogia mis võimaldab neil edasi-tagasi teleporteeruda.


Väga huvitav väide. Tõestus?

Nii palju kui mina tean, on teleporteerumine võimalik ainult kvantfüüsikas. Sest seda hakati uurima peale seda kui avastati, et kvant tasandil ehk siis aatomi osakeste tasandil osakesed suva järgi ühes kohas tekivad, siis kaovad ning tekivad teises kohas uuesti. Universumis sellist asja ei toimu, kus mingisugune keha näiteks planeet X lampi kaob ja tekib kusagil teises kohas uuesti. Selline telportatsioon on võimalik ainult kvant tasandil. Seega minu teada edasi-tagasi teleporteerumine pikkadel vahemaadel, nagu näiteks galaktikate vahel, on minu teada võimatu isegi teoreetiliselt. Aga võibolla ma eksin. Igatahes sina väidad sellise enesekindlusega, ju sul mingi tõsiseltvõetav teaduslik allikas on, seega ma jään linki ootama.

#173
sokC

    Inkvisiitor

  • ILLUMINAAT
  • Postitusi:7 079
  • Liitus:17 veebr 2008
  • Sugu:mees
  • Asukoht:Stuttgart

Vaata postitustcredanoob, 24 mai 2012 - 10:42, kirjutas:

Vaata postitustsokC, 24 mai 2012 - 00:24, kirjutas:

Vaata postitustcredanoob, 23 mai 2012 - 23:17, kirjutas:

Seega endale eelnevat teadvustades, selleks et tulnukad tõesti saaksid nii tihedalt meid külastada, peaksid nad elama meile päris lähedal, ja seda astronoomilises mõttes. Ehk siis maksimum mõned valgus aastad- kuid nii lähedal meile elamiskõlblike planeete ei ole. See on ka üks tõsine loogiline viga iidsete tulnukate teoorias ja minu arvates väga suure kaaluga viga.

Tulnukatel on tehnoloogia mis võimaldab neil edasi-tagasi teleporteeruda.


Väga huvitav väide. Tõestus?

Nii palju kui mina tean, on teleporteerumine võimalik ainult kvantfüüsikas. Sest seda hakati uurima peale seda kui avastati, et kvant tasandil ehk siis aatomi osakeste tasandil osakesed suva järgi ühes kohas tekivad, siis kaovad ning tekivad teises kohas uuesti. Universumis sellist asja ei toimu, kus mingisugune keha näiteks planeet X lampi kaob ja tekib kusagil teises kohas uuesti. Selline telportatsioon on võimalik ainult kvant tasandil. Seega minu teada edasi-tagasi teleporteerumine pikkadel vahemaadel, nagu näiteks galaktikate vahel, on minu teada võimatu isegi teoreetiliselt. Aga võibolla ma eksin. Igatahes sina väidad sellise enesekindlusega, ju sul mingi tõsiseltvõetav teaduslik allikas on, seega ma jään linki ootama.

Sa ei saa väita, et neil pole seda tehnoloogiat. Seega minu sõna sinu sõna vastu.

Postitas pildi


#174
credanoob

    Uustulnuk

  • liige
  • Postitusi:54
  • Liitus:23 mai 2012
  • Sugu:mees
Oh issand...

Teadus, elus tõe ja faktide otsimine ei käi nii. Selline loogika on nii väär..

Teadus ei käi nii, et ma ma väidan midagi ja kui keegi vastupidist tõestada ei suuda, vastab see tõele. Nagu näiteks: Ma väidan, et meie ümber liiguvad nähtamatud roosad üksiksarved. Sina vastupidist tõestada ei suuda, järelikult vastab tõele? Ei!!!
Tõendamiskoormus langeb väitjal. Seega sina pead need tõendid esitama või kasvõi mingi teoreetilise loogilise argumendi. Mingit sinu sõna minu sõna vastu jama ära hakka isegi mõtlema.

Muutis credanoob, 24 mai 2012 - 11:19.


#175
hensu

    Finger lickin' good.

  • liige
  • Postitusi:1 977
  • Liitus:21 apr 2008
  • Sugu:mees
Sokc trollib sind ju. :lol:

"Tulnukatel on tehnoloogia mis võimaldab neil edasi-tagasi teleporteeruda. " - too tundus natukene irooniline lihtsalt tema poolt.

#176
the-21-man

    Liige

  • liige
  • Postitusi:5 621
  • Liitus:17 märts 2010
  • Sugu:mees
on olemas küll selliseid eriti arenenud tulnukaid, kes suudavad universumite vahel sedasi "teleporteerudes" liigelda. neil ei ole keha, vaid nad on mingi energia kogum. üheainsa mõttega võivad hävitada planeete, kui seda soovivad. 1 selline eriti arenenud on ka meid külastanud, ta pole isegi mujalt universumist pärit vaid hoopis kuskilt mujalt. ja ta pole ka siin, et meid uurida. hui teab, miks ta siin on

#177
Uko

    Liige

  • liige
  • Postitusi:1 840
  • Liitus:07 mai 2010
  • Sugu:mees
  • Asukoht:katusel
sokC on ise ka korduvalt teiste alusetuid väiteid ümber lükanud ja nüüd hetkel kasutab lihtsalt seda, et sa ooled uus siin foorumis lihtsalt trollimiseks. :D

#178
sokC

    Inkvisiitor

  • ILLUMINAAT
  • Postitusi:7 079
  • Liitus:17 veebr 2008
  • Sugu:mees
  • Asukoht:Stuttgart

Vaata postitustcredanoob, 24 mai 2012 - 11:04, kirjutas:

Oh issand...

Teadus, elus tõe ja faktide otsimine ei käi nii. Selline loogika on nii väär..

Teadus ei käi nii, et ma ma väidan midagi ja kui keegi vastupidist tõestada ei suuda, vastab see tõele. Nagu näiteks: Ma väidan, et meie ümber liiguvad nähtamatud roosad üksiksarved. Sina vastupidist tõestada ei suuda, järelikult vastab tõele? Ei!!!
Tõendamiskoormus langeb väitjal. Seega sina pead need tõendid esitama või kasvõi mingi teoreetilise loogilise argumendi. Mingit sinu sõna minu sõna vastu jama ära hakka isegi mõtlema.

Jah.

Postitas pildi


#179
Geenius

    Liige

  • liige
  • Postitusi:204
  • Liitus:09 aug 2009
  • Sugu:mees

Vaata postitustthe-21-man, 24 mai 2012 - 11:36, kirjutas:

on olemas küll selliseid eriti arenenud tulnukaid, kes suudavad universumite vahel sedasi "teleporteerudes" liigelda. neil ei ole keha, vaid nad on mingi energia kogum. üheainsa mõttega võivad hävitada planeete, kui seda soovivad. 1 selline eriti arenenud on ka meid külastanud, ta pole isegi mujalt universumist pärit vaid hoopis kuskilt mujalt. ja ta pole ka siin, et meid uurida. hui teab, miks ta siin on

Liiga palju stargate oled vaadanud

#180
the-21-man

    Liige

  • liige
  • Postitusi:5 621
  • Liitus:17 märts 2010
  • Sugu:mees
mu õde vaatas seda, kuid mind see küll ei kottinud. macgyver oli äge, aga stargate oli liiga ulme bs minujaoks





1 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 1 külalist, 0 anonüümset kasutajat